Experienta,meserie

Sunt Stefan , am inceput lucrul in acoperisuri in toamna anului 1979...

Am lucrat la Trustul de Constructii Carpati,unde am executat lucrari deosebite,cum sunt Acoperisuri invelite cu solzi de cupru cu ornamente atat pe coama casei  cat si la jgeaburi si burlane,.

Am realizat dulgherie profesional, cu Cosoroaba asigurata bine cu sarma de  8 mm  Am montat capriori chertati atat la cosoroaba cat si la pene, inclusiv la pana de coama.

Am executat acoperisuri asistat de un inginer de rezistenta de unde am invatat cum trebue executat un acoperis complet profesional si sigur.

Am deprins meserie de la cei mai buni meseriasi din Romania si nu unul ,si mai multi(12 meseriasi).

Acesti oameni au lucrat pe timpul comunismului in strainatate unde s-au perfectionat in acoperisuri.

Eu am fost invatat de ei 14 ani tot ce trebue in materie de acoperisuri.Am executet lucrari mari cum sunt Palatul prezidential cotroceni,Biblioteca  Nationala,Vila Foisorul di Sinaia 

Muzeul de Arta etc.

Dupa revolutie am plecat de la trustul Carpati si am lucrat intai particular cu doi necalificat si apoi  am infiintat firma .

Am pregatit oameni seriosi si devotati meneriei in acoperisuri si am pus la dispozitia clientilor mesriasi de cea mai buna calitate .In aceasta perioada sunt multi care fac de toate dar putini care fac si menerie, cei care fac de toate cu siguranta nu fac nimic profesional.

Meseria are niste fineturi,pe care numai cei bine pregatiti si buni meseriasi le stiu.Oricine poate face orice dar va face din topor cum se zice .

Noi am invatat ca nu trebue sa facem rabat la calitate in favoarea materialelor, nu trebue sa facem lucru prost pe bani putini,mergem pe premiza " ai bani faci,nu ai bani nu faci"

Un acoperis facut prost nu o duce mult si sincer acolo unde merge si asa la noi nu merge,ori facem lucru de calitate ori nu mai facem.

Lucram acoperisuri cu tigla metalica,tigla ceramica sindrila ,tabla falsuita numai la dublu,tel.076-808-4477.

.

Tigla metalica sau tabla acoperis


Vindem si montam acoperisuri cu tigle metalice lindab dar si alte firme cum sunt Bilka,Wetterbest,Viking,Blitz profile,etc. Oferim clientilor toata gama de culori la tigla metalica si consultanta gratuita,transport gratuit iar pretul la tigla este pret de producator.
Vindem si montam toata gama de tigle metalice prahova,inclusiv gerard,tigle cu piatra vulcanica ,decra ,etc.
Montajul tiglei gerard si decra se face numai de meseriasi bine experimentati,pentru ca sipcile trebue montate la distante foarte exacte.
Executam montaj tigla metalica de orice tip,am montat si mai montam,avem si meseriasi pe masura calitatii care este foarte importanta pentru noi.
Un acoperis de calitate nu insemna sa pui tigla indiferent cum doar ca sa se vada bine,ci insemna profesionalism si minutiozitate si precizie.
Informatii despre tigle metalice din orice fabrica obtineti de la noi.
Noi nu producem tigla metalica dar o vindem si suntem direct intentionati sa furnizam informatii reale despre toate materialele necesare unui acoperis complet indiferent daca este cu tigla metalica sau tigla ceramica sau tigla turnata sau sindrila biruminoasa.
Firmele producatoare primesc de la noi ajutor in vanzare acoperisuri tigle metalice acoperisuri de calitate astfel nu recomandam tigla clientilor tigla lor asa cum produce un turc langa Bucuresti si care desi a fost informat ca tigla pe care o produce este de proasta calitate el o produce incontinuare dar foarte putini montatori se incumeta sa monteze tigla metalica produsa de ei,iar acestia nu sunt meseriasi,iar altii care sunt meseriasi o monteaza de novoie pentru ca clientul a cumparat tigla din supermarchet si nu o mai poate returna,eu personal am returnat tigla de fiecare data intrucat am relatii la supermarceturile de materiale de constructii din Bucuresti si montam tigle din supermarchet dar nu Romatermit.
Tigla metalica este confectionata din tabla de otel de calitate si protejata de mai multe straturi dintre care unul de zinc si apoi grund, polimeri vopsea rezistenta la UV.
Acoperisul din tigla metalica este avantajos deoarece este protejat de o galvanizare de calitate, acest tip de tigla avand aspectul tiglei ceramice traditionale.
Acesta avand o greutate redusa permite montarea sa si pe o sarpanta veche, care nu mai poate suporta greutatea tiglei ceramice clasice, acesta putandu-se monta la o panta minima de 9 °.
Aceasta greutate redusa fiind una dintre calitatiile importante ale tiglei metalice, atunci cand doriti sa pastrati structura de rezistenta a unui acoperis vechi si doriti doar sa-l renovati.
Datorita meseriasilor nostri cu multa experienta in montarea de acoperisuri si sisteme de invelitori ne este foarte usor sa realizam un acoperis de caliatate pentru clientii nostri, fie ca este unul nou de la zero, fie ca trebuie doar sa renovam unul vechi.
Avand meseriasi cu o experienta asa de mare va putem garanta ca rezultatul muncii noastre va fii pe placul dumneavoastra si ca va fi gata intr-un timp cat mai scurt posibil.
Avantajele acoperisurilor facute din tigla metalica sunt:
•aspectul estetic deosebit
•pentru ca acest tip de tigla are multe straturi protectoare, printre care si unul de Aluznic, are o durata mai lunga de viata si este mai rezistent la coroziune
•se gaseste intr-o mare varietate de culori
•incarcare minimala -greutatea proprie a invelitorii este de aprox. 7kg/m2
•nu necesita cheltuieli de intretinere
•se monteaza usor si rapid
Caracteristicile tehnice ale tiglei metalice sunt:
- Pasul tiglei 350 mm- 400.mm
- Latimea de acoperire 1100 mm util
-Lungimea foii de tabla intre 840 mm si mm si 8200 mm
- Panta minima recomandata 14 grade
- Greutate totala aprox. 5 kg/m2
- Acoperire poliester 25 µm, cantitatea de zinc aplicata peste otel este intre 180.g/mp si 280.g/mp sau plastisol 200 µm
- Grosimea otelului 0,45 mm sau 0,50 mm ,06.mm
Santul de scurgere laterala este un detaliu tehnic important al tiglei metalice, el este cel care se afla la imbinarile verticale si care asigura maxima etanseitate, in cazul infiltrarii accidentale a apei, eventualele picaturi fiind conduse pana in jgheab.
1.concavitatea tiglei, unde se fixeaza cu suruburi autofiletante de sipcile orizontale.
2.profilul tiglei metalice
3.varful ondulei
4.partea de suprapunere laterala, cu santul de siguranta dublu
Montajul invelitorii din tabla tip tigla cum spun unii sau tigla metalica, denumine tehnica, se poate face in sistem complet.
Este si recomandat pentru orice acoperis indiferent de panta, forma sau complexitate, adica cu folie anticondens si sistem de sipci la dimensiunile economice.