Experienta,meserie

Sunt Stefan , am inceput lucrul in acoperisuri in toamna anului 1979...

Am lucrat la Trustul de Constructii Carpati,unde am executat lucrari deosebite,cum sunt Acoperisuri invelite cu solzi de cupru cu ornamente atat pe coama casei  cat si la jgeaburi si burlane,.

Am realizat dulgherie profesional, cu Cosoroaba asigurata bine cu sarma de  8 mm  Am montat capriori chertati atat la cosoroaba cat si la pene, inclusiv la pana de coama.

Am executat acoperisuri asistat de un inginer de rezistenta de unde am invatat cum trebue executat un acoperis complet profesional si sigur.

Am deprins meserie de la cei mai buni meseriasi din Romania si nu unul ,si mai multi(12 meseriasi).

Acesti oameni au lucrat pe timpul comunismului in strainatate unde s-au perfectionat in acoperisuri.

Eu am fost invatat de ei 14 ani tot ce trebue in materie de acoperisuri.Am executet lucrari mari cum sunt Palatul prezidential cotroceni,Biblioteca  Nationala,Vila Foisorul di Sinaia 

Muzeul de Arta etc.

Dupa revolutie am plecat de la trustul Carpati si am lucrat intai particular cu doi necalificat si apoi  am infiintat firma .

Am pregatit oameni seriosi si devotati meneriei in acoperisuri si am pus la dispozitia clientilor mesriasi de cea mai buna calitate .In aceasta perioada sunt multi care fac de toate dar putini care fac si menerie, cei care fac de toate cu siguranta nu fac nimic profesional.

Meseria are niste fineturi,pe care numai cei bine pregatiti si buni meseriasi le stiu.Oricine poate face orice dar va face din topor cum se zice .

Noi am invatat ca nu trebue sa facem rabat la calitate in favoarea materialelor, nu trebue sa facem lucru prost pe bani putini,mergem pe premiza " ai bani faci,nu ai bani nu faci"

Un acoperis facut prost nu o duce mult si sincer acolo unde merge si asa la noi nu merge,ori facem lucru de calitate ori nu mai facem.

Lucram acoperisuri cu tigla metalica,tigla ceramica sindrila ,tabla falsuita numai la dublu,tel.076-808-4477.

.

Tigla ceramica si tigla turnata tel.076-808-4477, 076-801-1455

Vindem si montam profesional tigla ceramica si tigla turnata cu garantie atat pentru montaj cat si la materiale.
Calitatile tiglei ceramice sunt:
1. are o durata de viata de pâna la 150 de ani;
2. nu are emisii poluante;
3.permite evacuarea vaporilor de apa;
4. asigura o aerisire buna;
Tigla ceramica se monteaza pe sipci orizontale, fiindca greutatea tigle ceramice este de pana la 5 kg/bucata capacitatea portanta a sarpantei trebuie sa fie mare. Datorita asperitatiilor de pe suprafata materialului din care este fabricata tigla ceramica evacuarea zapezii si a apei de ploaie este un inconvenient. Tiglele care au forme diferite nu pot fi combinate si nu sunt compatibile. Din acest motiv meseriasii nostril va recomanda ca pentru viitoarele reparatii care pot aparea din diferite motive sa pastrati un stoc de tigle, fie el si unul mic.
Este bine ca de asemenea sa aveti si cateva accesorii in plus, in mod special elementele de fixare sau elementele de aerisire si tiglele de coama(muchie). Pentru a asigura solutii pentru tubulatura de aerisire a grupului sanitar sau bucatariei si trecerea antenei exista sistemele de strapungere a acoperisului. Datorita gamei largi si variate de culori si modele in care puteti gasi tiglele ceramice pe piata chiar si cele mai exigente pretentii ale clientilor nostri pot fi satsfacute, astfel acoperisul pe care il construim va ofera locuintei dvs. un aspect placut care va reprezinta.
Noi va asiguram o garantie intre 3 si 5 ani pentru montajul acoperisurilor din tigla ceramica, diferenta fiind data de calitatea materialelor folosite la montaj.
Acoperisul este cea mai importanta parte la o constructive, fie ea o casa sau o cladire, indifferent daca ea este noua sau veche. Veti avea foarte multe neplaceri din pricina acoperisului daca acesta nu este montat corect. Atunci cand aveti de gand sa faceti un acoperis nou sau sa-l schimbati pe cel vechi pe care il aveti trebuie sa puneti deoparte o suma considerabila de bani pentru a face, repara sau schimba acoperisul, depinde de situatie. Indifferent daca faceti un acoperis nou, il schimbati pe cel vechi sau il reparati pe cel pe care il aveti deja acesta trebuie sa fie de calitate pentru a nu avaea probleme cu el mai tarziu sis a abiba un design placut. Din acest motiv este recomandat sa va consultati cu specialistii nostri in acoperisuri din timp, preferabil inainte sa cumparati materialele nesare pentru acoperis, ca sa nu cumparati materiale de proasta calitate sau care nu va trebuie, neputand sa faceti o treaba buna cu materiale de proasta calitate.
Acoperisul trebuie montat de meseriasi profesionisti, cu ani de experienta in domeniu, nu de necalificat care au lucrat o luna cu noi si se dau mari meseriasi.