Experienta,meserie

Sunt Stefan , am inceput lucrul in acoperisuri in toamna anului 1979...

Am lucrat la Trustul de Constructii Carpati,unde am executat lucrari deosebite,cum sunt Acoperisuri invelite cu solzi de cupru cu ornamente atat pe coama casei  cat si la jgeaburi si burlane,.

Am realizat dulgherie profesional, cu Cosoroaba asigurata bine cu sarma de  8 mm  Am montat capriori chertati atat la cosoroaba cat si la pene, inclusiv la pana de coama.

Am executat acoperisuri asistat de un inginer de rezistenta de unde am invatat cum trebue executat un acoperis complet profesional si sigur.

Am deprins meserie de la cei mai buni meseriasi din Romania si nu unul ,si mai multi(12 meseriasi).

Acesti oameni au lucrat pe timpul comunismului in strainatate unde s-au perfectionat in acoperisuri.

Eu am fost invatat de ei 14 ani tot ce trebue in materie de acoperisuri.Am executet lucrari mari cum sunt Palatul prezidential cotroceni,Biblioteca  Nationala,Vila Foisorul di Sinaia 

Muzeul de Arta etc.

Dupa revolutie am plecat de la trustul Carpati si am lucrat intai particular cu doi necalificat si apoi  am infiintat firma .

Am pregatit oameni seriosi si devotati meneriei in acoperisuri si am pus la dispozitia clientilor mesriasi de cea mai buna calitate .In aceasta perioada sunt multi care fac de toate dar putini care fac si menerie, cei care fac de toate cu siguranta nu fac nimic profesional.

Meseria are niste fineturi,pe care numai cei bine pregatiti si buni meseriasi le stiu.Oricine poate face orice dar va face din topor cum se zice .

Noi am invatat ca nu trebue sa facem rabat la calitate in favoarea materialelor, nu trebue sa facem lucru prost pe bani putini,mergem pe premiza " ai bani faci,nu ai bani nu faci"

Un acoperis facut prost nu o duce mult si sincer acolo unde merge si asa la noi nu merge,ori facem lucru de calitate ori nu mai facem.

Lucram acoperisuri cu tigla metalica,tigla ceramica sindrila ,tabla falsuita numai la dublu,tel.076-808-4477.

.

Tabla zincata si falsuita,tel.0768084477


Acoperisurile din tabla zincata fiind cele mai recomandate pentru cladirile saud casele cu personalitate, astfel acest tip de acoperisuri le confera acestora un aer deosebit.
Profesionistii nostri putand sa execute orice tip de acoperis din tabla zincata, indiferent de marimea pantei sau daca aceasta nu exista.
Un acoperis din tabla faltuita va oferi un aspect contemporan si unic pentru orice stil arhitectural, acesta putandu-se plia perfect, indiferent de stilul arhitectural folosit.
Tabla faltuita fiind cea mai veche metoda utilizata in domeniul constructiilor, inspecial pentru acoperisuri, aduce astazi o solutie cu totul moderna pentru orice tip de constructii,
fie acestea cladiri de patrimoniu, show-room-uri, muzee, biserici, magazine, pensiuni, hoteluri, cabane, cladiri de birouri, cladiri rezidentiale (blocuri mansardate, vile, case), etc.
Tabla faltuita fiind realizata din otel zincat la cald si mai apoi vopsit are o serie de avantaje printre acestea se numara si: rezistenta impotriva vanturilor puternice, durabilitate, lucrabilitate si protectie la infiltratii.