Experienta,meserie

Sunt Stefan , am inceput lucrul in acoperisuri in toamna anului 1979...

Am lucrat la Trustul de Constructii Carpati,unde am executat lucrari deosebite,cum sunt Acoperisuri invelite cu solzi de cupru cu ornamente atat pe coama casei  cat si la jgeaburi si burlane,.

Am realizat dulgherie profesional, cu Cosoroaba asigurata bine cu sarma de  8 mm  Am montat capriori chertati atat la cosoroaba cat si la pene, inclusiv la pana de coama.

Am executat acoperisuri asistat de un inginer de rezistenta de unde am invatat cum trebue executat un acoperis complet profesional si sigur.

Am deprins meserie de la cei mai buni meseriasi din Romania si nu unul ,si mai multi(12 meseriasi).

Acesti oameni au lucrat pe timpul comunismului in strainatate unde s-au perfectionat in acoperisuri.

Eu am fost invatat de ei 14 ani tot ce trebue in materie de acoperisuri.Am executet lucrari mari cum sunt Palatul prezidential cotroceni,Biblioteca  Nationala,Vila Foisorul di Sinaia 

Muzeul de Arta etc.

Dupa revolutie am plecat de la trustul Carpati si am lucrat intai particular cu doi necalificat si apoi  am infiintat firma .

Am pregatit oameni seriosi si devotati meneriei in acoperisuri si am pus la dispozitia clientilor mesriasi de cea mai buna calitate .In aceasta perioada sunt multi care fac de toate dar putini care fac si menerie, cei care fac de toate cu siguranta nu fac nimic profesional.

Meseria are niste fineturi,pe care numai cei bine pregatiti si buni meseriasi le stiu.Oricine poate face orice dar va face din topor cum se zice .

Noi am invatat ca nu trebue sa facem rabat la calitate in favoarea materialelor, nu trebue sa facem lucru prost pe bani putini,mergem pe premiza " ai bani faci,nu ai bani nu faci"

Un acoperis facut prost nu o duce mult si sincer acolo unde merge si asa la noi nu merge,ori facem lucru de calitate ori nu mai facem.

Lucram acoperisuri cu tigla metalica,tigla ceramica sindrila ,tabla falsuita numai la dublu,tel.076-808-4477.

.

Acoperisuri cu stuf,sita din lemn, tel.076-808-4477, 076-801-1455

Firma noastra executa montaj acoperisuri cu stuf sau sita profesional.
Montajul la sita trebue facut cu lemn de esenta tare si tratat(fiert in ulei mineral),montajul se face destul de greu intrucat sita trebue pregatita in prealabil,si modificata dupa nevoie la fata locului
Acoperisurile cu sita nu sunt de durata lunga de viata aproximativ 10-15 ani iar la stuf mai putin.
Cladirile cu acoperis din sita au un design aparte au un aspect de vechime istorica,iar pretul pe masura , practic nu oricine isi permite sa monteze acoperisul cu sita sau stuf,personal recomand realizarea acoperisului dublu pentru siguranta constructiei dumneavoastra. Constructiile cu acoperis din stuf trebue sa se monteze acoperisul toamna,deoarece stuful nu mai poate fi gasit in restul anului sau sa aprovizioneze cu stuf din timp dar necesarul nu poate fi facut exact,practic nu stii cat stuf iti trebue pentru acoperisul dvs.
Stuful trebue sa fie de calitate si nu rupt din transport sau la manevrare.
Montajul la stuf se face pe mai multe straturi si asta decide montatorul cate straturi trebue astfel incat apa sa nu patrunda in interior dar si aspectul sa fie cat mai de calitate
-Sita se relizeaza din lemn taiat pe fibra practic despicat mai exact si se obtine destul de greu iar tratamentul se face pentru prelungirea duratei de viata