Experienta,meserie

Sunt Stefan , am inceput lucrul in acoperisuri in toamna anului 1979...

Am lucrat la Trustul de Constructii Carpati,unde am executat lucrari deosebite,cum sunt Acoperisuri invelite cu solzi de cupru cu ornamente atat pe coama casei  cat si la jgeaburi si burlane,.

Am realizat dulgherie profesional, cu Cosoroaba asigurata bine cu sarma de  8 mm  Am montat capriori chertati atat la cosoroaba cat si la pene, inclusiv la pana de coama.

Am executat acoperisuri asistat de un inginer de rezistenta de unde am invatat cum trebue executat un acoperis complet profesional si sigur.

Am deprins meserie de la cei mai buni meseriasi din Romania si nu unul ,si mai multi(12 meseriasi).

Acesti oameni au lucrat pe timpul comunismului in strainatate unde s-au perfectionat in acoperisuri.

Eu am fost invatat de ei 14 ani tot ce trebue in materie de acoperisuri.Am executet lucrari mari cum sunt Palatul prezidential cotroceni,Biblioteca  Nationala,Vila Foisorul di Sinaia 

Muzeul de Arta etc.

Dupa revolutie am plecat de la trustul Carpati si am lucrat intai particular cu doi necalificat si apoi  am infiintat firma .

Am pregatit oameni seriosi si devotati meseriei in acoperisuri si am pus la dispozitia clientilor mesriasi de cea mai buna calitate .In aceasta perioada sunt multi care fac de toate dar putini care fac si menerie, cei care fac de toate cu siguranta nu fac nimic profesional.

Meseria are niste fineturi,pe care numai cei bine pregatiti si buni meseriasi le stiu.Oricine poate face orice dar va face din topor cum se zice .

Noi am invatat ca nu trebue sa facem rabat la calitate in favoarea materialelor, nu trebue sa facem lucru prost pe bani putini,mergem pe premiza " ai bani faci,nu ai bani nu faci"

Un acoperis facut prost nu o duce mult si sincer acolo unde merge si asa la noi nu merge,ori facem lucru de calitate ori nu mai facem.

Lucram acoperisuri cu tigla metalica,tigla ceramica sindrila ,tabla falsuita numai la dublu,tel.076-808-4477.

.

Sindrila bituminoasa,tel.076-808-4477, vindem si montam profesional

Sindrila bituminoasa este realizata din fibra de sticla si bitum impregnata cu granule abrazive de diferite culori Vindem si montam profesional sindrila bituminoasa.
Sindrila bituminoasa este la dimensiuni cuprinse itre 900-1000.mm si latime 300-400.mm configurate pe o singura parte ,are granule abrazive impregnate in bitum ceea ce o face foarte rezistenta la ultraviolete si cu o durata de viata relativ mare si siguranta la intemperii foarte buna ,varietetea mare de culori si forme face sindrila bituminoasa sa concureze cu alte sisteme de invelitoare si asigura constructiilor o frumusete aparte. Sindrila bituminoasa nu are pierderi mari ceea ce face ca pretul pe un acoperis sa fie unul dintre cele mai mici de pe piata.
-Montajul sindrilei nituminoase trebue facut de meseriasi ,intrucat montajul defectuos va face sa distrugeti sindrila bituminoasa , la fel ca celelalte sisteme de invelitoare trebue montata profesional.
-Sindrila bituminoasa are forme in solzi de peste ,dreptunghiular,romb,etc
-Montajul se face de jos in sus si la streasina acoperisului se monteaza primul rand de sindrila bituminoasa intoarsa cu partea de sus catre in jos se prinde in cuie speciale de sindrila nu recomand sa folositi cuie de tabla la sindrila este foarte riscant practic stricati materialele.
-Firma noastra monteaza profesional si cu garantie 5. ani sindrila bituminoasa(montajul)si materialele vin cu certificat de garantie din fabrica .