Experienta,meserie

Sunt Stefan , am inceput lucrul in acoperisuri in toamna anului 1979...

Am lucrat la Trustul de Constructii Carpati,unde am executat lucrari deosebite,cum sunt Acoperisuri invelite cu solzi de cupru cu ornamente atat pe coama casei  cat si la jgeaburi si burlane,.

Am realizat dulgherie profesional, cu Cosoroaba asigurata bine cu sarma de  8 mm  Am montat capriori chertati atat la cosoroaba cat si la pene, inclusiv la pana de coama.

Am executat acoperisuri asistat de un inginer de rezistenta de unde am invatat cum trebue executat un acoperis complet profesional si sigur.

Am deprins meserie de la cei mai buni meseriasi din Romania si nu unul ,si mai multi(12 meseriasi).

Acesti oameni au lucrat pe timpul comunismului in strainatate unde s-au perfectionat in acoperisuri.

Eu am fost invatat de ei 14 ani tot ce trebue in materie de acoperisuri.Am executet lucrari mari cum sunt Palatul prezidential cotroceni,Biblioteca  Nationala,Vila Foisorul di Sinaia 

Muzeul de Arta etc.

Dupa revolutie am plecat de la trustul Carpati si am lucrat intai particular cu doi necalificat si apoi  am infiintat firma .

Am pregatit oameni seriosi si devotati meneriei in acoperisuri si am pus la dispozitia clientilor mesriasi de cea mai buna calitate .In aceasta perioada sunt multi care fac de toate dar putini care fac si menerie, cei care fac de toate cu siguranta nu fac nimic profesional.

Meseria are niste fineturi,pe care numai cei bine pregatiti si buni meseriasi le stiu.Oricine poate face orice dar va face din topor cum se zice .

Noi am invatat ca nu trebue sa facem rabat la calitate in favoarea materialelor, nu trebue sa facem lucru prost pe bani putini,mergem pe premiza " ai bani faci,nu ai bani nu faci"

Un acoperis facut prost nu o duce mult si sincer acolo unde merge si asa la noi nu merge,ori facem lucru de calitate ori nu mai facem.

Lucram acoperisuri cu tigla metalica,tigla ceramica sindrila ,tabla falsuita numai la dublu,tel.076-808-4477.

.

Preturi tigla,treturi montaj, tel.0768084477

Lista de preturi pemtru materiale si montaj;
-Pretul la tigla ceramica este intre 2.lei/buc. si 7.lei/buc,coame intre 8.lei si 25,lei,tigla de margine are pretul de 12.lei(preturile sunt estimative intrucat difera de la o firma la alta.
-Pretul la sistemul pluvial este ,jgheabul la 4 m /125 costa 73.lei,carlig de jgheab intre 8.lei si 14.lei carlig de jgheab,coltar exterior costa 55.lei,interior costa 55.lei,capac jgheab, 14.lei,racord jgheab burlan costa 35.lei,burlan la 4.m costa 65.lei,cot burlan =35.lei bratara burlan 14.lei.
-Sort de streasina costa 23.lei/buc la 2ml
-Dolie 38.lei.buc/2ml
-Fronton 34.lei buc/2ml
-Coama 38.lei.buc/2ml
-Tigla metalica 0,4= 19.lei/mp,-0,45=21.lei/mp,-0,5=24.lei/mp
-Sindrila bituminoasa=28.lei/mp
-Tabla zincata=30.lei/mp grosime 0,4.mm
-Tabla cutata =28.lei/mp
-Cherestea -550.le/mc
Preturi montaj
Dulgherie 30.lei/mp
Montaj tigla ceramica 30.lei/mp
Montaj tigla metalica(Lindab,Ruuki,Planja,Bilka,Wetterbest,Viking,Blacho trapez,Blitz profile,etc)-15.lei/mp
Montaj sindrila bituminoasa 15.lei/mp
Montaj tabla zincata 20.lei/mp
Montaj solzi 2.lei/buc
Montaj invelitoare pe laizane 25.lei/mp
Montam jgheaburile gratuit, si burlanele contra cost 50.lei/buc