Experienta,meserie

Sunt Stefan , am inceput lucrul in acoperisuri in toamna anului 1979...

Am lucrat la Trustul de Constructii Carpati,unde am executat lucrari deosebite,cum sunt Acoperisuri invelite cu solzi de cupru cu ornamente atat pe coama casei  cat si la jgeaburi si burlane,.

Am realizat dulgherie profesional, cu Cosoroaba asigurata bine cu sarma de  8 mm  Am montat capriori chertati atat la cosoroaba cat si la pene, inclusiv la pana de coama.

Am executat acoperisuri asistat de un inginer de rezistenta de unde am invatat cum trebue executat un acoperis complet profesional si sigur.

Am deprins meserie de la cei mai buni meseriasi din Romania si nu unul ,si mai multi(12 meseriasi).

Acesti oameni au lucrat pe timpul comunismului in strainatate unde s-au perfectionat in acoperisuri.

Eu am fost invatat de ei 14 ani tot ce trebue in materie de acoperisuri.Am executet lucrari mari cum sunt Palatul prezidential cotroceni,Biblioteca  Nationala,Vila Foisorul di Sinaia 

Muzeul de Arta etc.

Dupa revolutie am plecat de la trustul Carpati si am lucrat intai particular cu doi necalificat si apoi  am infiintat firma .

Am pregatit oameni seriosi si devotati meneriei in acoperisuri si am pus la dispozitia clientilor mesriasi de cea mai buna calitate .In aceasta perioada sunt multi care fac de toate dar putini care fac si menerie, cei care fac de toate cu siguranta nu fac nimic profesional.

Meseria are niste fineturi,pe care numai cei bine pregatiti si buni meseriasi le stiu.Oricine poate face orice dar va face din topor cum se zice .

Noi am invatat ca nu trebue sa facem rabat la calitate in favoarea materialelor, nu trebue sa facem lucru prost pe bani putini,mergem pe premiza " ai bani faci,nu ai bani nu faci"

Un acoperis facut prost nu o duce mult si sincer acolo unde merge si asa la noi nu merge,ori facem lucru de calitate ori nu mai facem.

Lucram acoperisuri cu tigla metalica,tigla ceramica sindrila ,tabla falsuita numai la dublu,tel.076-808-4477.

.

Acoperisuri de inalta clasa, telefon.076-808-4477, 076-801-1455

Acoperisul este cel mai important la o constructie practic daca nu ai acoperis bun nu ai casa buna pentru ca se distruge tot.
Realizarea unui acoperis se face cu o suma importanta de bani si din acesta cauza va recomand sa apelati la specialistii nostri in acoperisuri, petru un acoperis sigur si realizat profesional.
In Romania multi fac acoperisuri dar putini fac de calitate cei care fac de toate cu siguranta fac totul de slaba calitate ca sa nu zic de proasta calitate.
Orice meserie are niste fineturi pe care numai un meserias bun le cunoaste.
Realizarea unui acoperis de calitate nu inseamna numai meserias bun mai inseamna si materiale de calitate,calcularea unui acoperis trebue facuta cu grija astfel incat pierderile sunt minime,si asta o poate face numai cineva care se si pricepe a carui experienta poate genera sfaturi foarte utile atat pentru clienti cat si pentru colegi.
-Pentru noi practic nu exista merge si asa ori facem de calitate ori nu mai facem si ne straduim sa facem cat mai bine, experienta noastra are un cuvant de spus,practic un meserias care face 32 ani aceeasi meserie cred ca se pricepe sa faca de calitate.
-Am facut calcul pentru materiale la un acoperis si am mers in fabrica sa cumpar tigla iar persoana de la desfacere ma verificat pe calculator pe un program special de acoperisuri si necesarul meu a fost identic cu cel de pe calculator,desi eu am facut calcul manual.Asta numesc eu meserie pierderi minime si realizare de calitate .
-In realizarea unui acoperis intra tot felul de subansamble,cum sunt ancore,bride,conespand-uri,etc. elemente pe care unele persoane nici nu le cunosc dar sa mai stie unde se pun si mai ales cum se monteaza.